Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Florya'da nükleer araştırma mı var?

Yaşam ve ölüm ayrılmaz ikili. Ölüm şairin dediği gibi, "nerde, nasıl, kim bilir kaç yaşında" yakalayacak? Bu bilinmez bir gerçek. Fakat Erkan Koyuncu kardeşimizi yaşamdan kopartan olay için söylenecek tek söz var; bu bir cinayet. Bu elim olayı, kaza olarak göstermek ancak bizim gibi ülkelere has bir olgu. Çünkü Galatasaray gibi üst düzey bir spor kulübünün basın mensuplarının rahatlıkla çalışabileceği ortamı hazırlaması gerekiyordu. Nedir öyle tonlarca ağırlığında bir kapı? Neyi saklıyorsunuz? Sanki içerde nükleer araştırmalar yapılıyor!

İŞİN EN ACIKLI TARAFI...
İşin en acıklı yanı ise basın mensuplarının girişi bu kapıdan sağlanıyor. Yazık... Galatasaray'ı takip eden bir muhabir olaydan sonra şöyle konuştu: "Bizler bu kapının son derece tehlikeli olduğunu bildiğimizden hiçbir zaman kapı aralığından kafamızı uzatmazdık. Erkan ağabey ise yeni geldiği için bunu bilmiyordu." Bu sözler tam bir kara mizah örneği değil mi?

AĞABEY-KARDEŞTİK!
Erkan Koyuncu ile Trabzonspor'u son yıllarda birlikte takip ettik. Ağabeykardeş ilişkimiz vardı. Konuşmamızda 16 yaşında yetim kaldığını ve hayatın zorluklarıyla mücadele ettiğini söylerdi. Kim ne derse desin, spor muhabirliği çok zor bir iş. Bana göre en alttakiler. Gerçek emekçiler. Kar-kış demeden çalış ve takip ettiğin kulüp yöneticilerinin kahrını çek. Demokles'in kılıcı gibi üstündeler. Eğer hoşlarına gitmeyen yazılar yazmışsanız antrenmanlara alınma ve istenmeyen adam ilan edil! Bir muhabirin saha içi ve saha dışında hangi zor şartlarda görev yaptığı ne yazık ki bilinmiyor.

HER ŞEY PARA DEĞİL
Şimdi bu elim olaydan sonra herkes maddi ve manevi Erkan Koyuncu'nun ailesinin yanında olacağını belirtiyor. Fakat bir başka gerçek var ki 37 yaşında hayata veda eden Erkan Koyuncu'nun yetim kalan çocuklarının duyguları ne olacak? Hayat sadece maddi anlamda düşünülmemeli. En kısa zamanda sorumluların hesap vermesi gerekmektedir. Bir başka acının yaşanmaması için bizim en büyük dileğimiz bu. Ama bu ülkede ne yazık ki bu elim olay 1-2 gün konuşulduktan sonra yine her şey eskisi gibi olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA