Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Bu nefes çok değerli ama...

Nefes aldı Trabzonspor.. Derin bir nefesti bu!. Taraftarı, yönetimi, futbolcusu, teknik heyetinin aldığı derin bir nefes.. Avrupa hüsranı ve G.Antep yenilgisi keyif kaçırmıştı.. Böyle bir ruh hali ile maça çıktı Trabzonspor.. Sakat futbolcuların çokluğu Şenol Güneş'in sürpriz isimlere şans vermesine neden olmuştu.. Sakatlık, küslük, arızalar, cezalar derken, Şenol Güneş sezon başından beri istikrarlı bir kadro kuramamıştı. Buna bir de hocanın rotasyonları eklenince, dün de öyle bir kadro ile Sivasspor maçına çıkıldı. Mesala Zeki'yi gördük, Emerson'u gördük mesela.. Halil kulübeden çıkmış 11'deydi..
Kadroda süreklilik olmayınca, futbolda da süreklilik beklemek hayalcilik olurdu. Trabzonspor dün 90 dakikada parça parça oynadı. Bir baktık Sivasspor bastırıyor, gol arıyor. Hele de Eneramo ile.. Bir baktık Trabzonspor çıkıyor.. Sağlı sollu geliyor.. Sivas oyunun genelinde Trabzonspor'u oynatmamaya çalıştı.. Bunda da başarılı oldu..

Artık takıma yansımasın
Bordo mavili takım golü ikinci yarıda buldu. Çünkü ikinci devre o bahsettiğimiz parçalı iyi bölümler vardı.. Tabi Onur'u da unutmamak lazım.. Milli kaleci kritik anlarda kritik kurtarışlar yapınca, arkadaşlarını ateşledi.. Halil Altıntop bence haftanın en güzel golünü attı.. Üç puanı getiren isim olarak gecenin bir numarasına adını yazdırdı. İki numara da Onur'du..
Bordo mavili takım güneşi dün gece görürken, haftaya oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi önemli bir galibiyet elde etti. Geçen sezon kupa, şike söylemleri ile kaybedildi. Bu söylemler süreklilik haline gelince, oyuncuların üzerinde baskılar oluştu. Trabzonspor yönetimi bir mücadele veriyor. Fakat bu mücadelesini yaparken artık takıma da zarar vermemeli.. Oyuncu, teknik kadro sadece futbola yoğunlaşmalı.. Yoksa F.Bahçe maçı da diğer maçlar da hep sancılı geçer..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA