Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

90 saat konuşuyorlar

Futbolun aktörleri... Bir maçta 36 oyuncu, teknik kadrolar, hakemler, stada gelen taraftarlar ve televizyon başında takımlarını izleyen milyonlar...
Kimisi takımının posterini asıyor, kimisi hayranı olduğu yıldızın fotoğrafını en güzel yere koyuyor. Biz de SABAH Spor olarak her zaman bu oyunun güzelliklerini, hikayesini, aktörlerin bilinmeyen yönlerini, hedeflerini yazıyoruz. Gelin görün ki bugün kulüpler, ne teknik adamlara ne de futbolcularına röportaj izni vermiyorlar. Bu tüm basın için ciddi bir sorun teşkil ediyor. Ama bir olay sonrası çıkıp konuşuyorlar.

BU KADAR TEHDİT NİYE?
Aslında bu konuşmalara bakınca, sahadaki teknik durumla; yani nasıl kazandık, nasıl kaybettikle alakası yok!...
Maç 90 dakika sürerken yöneticilerin 90 değil 90 saatlik maratonu başlıyor. Evet milyonların sevgilisi bu kulüpleri yönetmek kolay değil.
Çünkü sizden sadece istenen şampiyonluk...
Ama bunca karşılıklı ithama, hakarete, tehdide, mahkeme kapılarına gitmeye gerek var mı Allah aşkına?

CAN GÜVENLİĞİ DAHİ SAĞLANMIYOR

Bu ülkeye gelen her yabancı futbolcu, her yabancı teknik adam ülkesine geri döndüğü zaman insanımızın misafirperverliğinden bahseder.
Bu bizim için bir övünç kaynağıdır.
Tarihler boyunca gururumuzdur.
Fakat ne acı ki biz artık deplasmana gelen takımları ve yöneticilerini bırakın ağırlamayı, can güvenliğini sağlayamaz hale geldik.
Gelinen bu nokta çok acıdır.
Tüm bunlar ilkokul çağındaki çocukların mahalle maçında olsa, bir büyük çıkıp "Durun" der. Ancak bunca yetişkinin bu görüntüsüne illa birisinin susun demesi mi lazım?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA