Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Trabzon'un zorlu maratonu

Trabzonspor'u hareketli günler bekliyor. Yeni bir hoca, yeni transferler.. Ayrıca Genel Kurul'a gidilmesi için toplanan imza sayısının 1500'e ulaştığı söyleniyor.. Bu da Genel Kurula gidilmesi için yeterli bir sayı.. Tabi mevcut yönetim bunu nasıl algılayacak bilmiyoruz. Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu,"Kupayı getireceğim" diyerek göreve gelmiş, oy almış bir başkan..
Bu konuda da bayağı bir mücadele veriyor. Ama en önemli hatası, çatışmacı ruh hali.. Camianın birçok kesimini de karşısına aldı.. F.Bahçe de bir mücadele veriyor ama görüntüde hep bir bütünlük vardı. Bunu Trabzonspor ne yazık ki başaramadı. Bugün toplanan imzalar önemli..
Ayrıca Yargıtay'da olan bir de dosya var. Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme kongrenin iptali yönünde karar vermiş, Trabzonspor verilen iptal kararına itirazda bulunarak Yargıtay'a başvurmuştu.
Buradan da karar bekleniyor. Bu sıkıntılı zor süreci çatışmalarla değil yapıcı bir üslupla geçmek bordo mavili camiaya fayda getirir..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA