Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Futbolu kaybetmek!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, maç öncesi ne diyor: "Bu sezon üstüne basarak söylüyorum futbolda şiddet bitecek. Bu sezon bitmek zorunda çünkü futbolumuzu kaybediyoruz." Ne yazık ki futbolumuzu çoktan kaybettiğimiz belgelendi İzlanda karşısında... O kadar çok formsuz isim vardı ki tek tek saymaya gerek yok. Terim'in tercihleri de tercih ettiği isimlere gösterdiği sabır da dikkat çekiciydi!
Çok şey beklediğimiz Burak, Arda, Gökhan, Emre...
Liderlik umduğumuz Selçuk... Hiçbiri sahada yoktu.
İlk defa kendine bu kadar güveni olmayan bir Onur vardı kalede... Kapasitelerinin çok altında oynarken 7'den 70'e mesaj verdiler. Ve Terim, maç sonu o acı gerçeği itiraf etti: "Bizde herkese yıldız den-i yor. Yıldızı iyi tarif etmemiz lazım. Kimdir yıldız?
Yıldız saha içerisinde her şeyi yapandır." Peki o yıldızları nasıl yetiştireceğiz? Avrupalı rakipleri ile eşit şartlarda mücadele etmelerini nasıl sağlayacağız?
Yabancı kontenjanının kaldırılması dahil radikal önlemler bir an önce hayata geçirilmeli!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA