Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

10 fırın ekmek yemeli

Galatasaraylılar, "Biz şampiyon oluruz" diye konuşmasın. Bu takımın şampiyon olması için 10 fırın ekmek yemesi lazım

GalatasaraylIlar, "Biz şampiyon oluruz" diyorlar ama bu takımın şampiyon olması için 10 fırın ekmek yemesi lazım. O zaman da kilo aldıklarından şampiyon olamazlar! Galatasaray'ın bırakın keyif vermeyi, sevenlerine işkence çektiriyor, azap veriyor. Mancini geldiğinden bu güne Galatasaray'ın başında çıktığı 22. maçı Gaziantep. Eğer bir takım çıkarttığı 22 kadroyu da değişik değişik kurar, maçın içinde de 5-6 kişinin yerini değiştirirse bu işte bir tuhaflık var derim. Mancini'nin eğer kadrosu yeterli değilse onu açık açık beyan etmesi lazım.
Sneijder'in futbol beyni, futbol aklı diğer Galatasaraylı oyuncularda yok. O daha farklı ve öncü düşünüyor. Ve bence o Sneijder'e Galatasaray'da yazık oluyor. Onun yerinde olsam, eğer kadro bu şekilde olacaksa seneye bu takımda durmam. Drogba'nın fizik gücünde inanılmaz bir düşüş var. Geldiği zamanki Drogra'nın yerinde yeller esiyor.
Galatasaray'da dün gece Melo bir şeyler yaptı ve çalıştı. Muslera düzgün işler yaptı ve Sneijder de öyle. Diğer 8'in tamamı yok. Ama sakın mübalağa yaptığımı sanmayın, Gaziantepspor eğer ikinci yarı biraz sakin olup girdiği pozisyonları değerlendirebilseydi, Galatasaray'ı 4-5 farklı skorla İstanbul'a gönderirdi.

MAÇ ANTEP'İN HAKKI
Mancini, artık ipin ucunu öyle kaçırıyor ki son oyuncu değişikliğinde sahadaki dizilişi ve taktiği bir kağıt parçasıyla Melo'nun eline sıkıştırıyor. Dün maçın hakkı Gaziantepspor'undu. Galatasaray'a göre daha başarılılardı. Gol kaçırma yarışı hariç.

ASIL SORUN İŞ BİLMEZ YÖNETİCİLER
Hakem
nasıldı derseniz, maç tek taraflı oynandığı için Galatasaray, hakemi bile zorlayamadı. Düşünün sarı-kırmızılı futbolcuların düştüğü aciz durumu. Trilyonlar harcıyorsunuz, Avrupa'nın en zengin takımlarının arasına giriyorsunuz, Sabri ve Hakan Balta'ya sallıyorsunuz ama bu iki futbolcu hala daha çıkıp oynuyor. Demek ki hata ne Sabri ne de Hakan Balta'da. Sorun, Türkiye'deki iş bilmez yöneticilerde. Selçuk da uzun zamandır kötü. Hafif koşsa ve mücadele etse iyi olacak. Veya biraz oyuna girse, kendini gösterse. Umut da 'beni niye oynatmıyorlar' diye kızmasın. Böyle şanslar gelince faydalanmak zorundasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA