Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Adnan Nas Sportif AŞ'den istifa etmeli

Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Sportif AŞ'de iki isim yer alıyor. Biri Başkan Ünal Aysal, diğeri de Genel Sekreter Adnan Nas.. 5 Eylül günü GS TV'nin canlı olarak verdiği haber şöyleydi: Fatih Terim'le iki yıl sözleşme uzatma kararı alındı.. Bu karar nerede alındı? Sportif A.Ş'de..
Real Madrid yenilgisinden sonra Genel Sekreter Adnan Nas'ın Terim'e yönelik, "Gitsin Fener'i çalıştırsın" sözleri gündeme oturdu.
Sayın Adnan Nas, Terim'i sevmeyebilir, hocalığını da beğenmeyebilir. Kimsenin tanımadığı bir yönetici olarak Fatih Terim sayesinde kazanılan iki şampiyonlukla adı Galatasaray tarihine "Şampiyonluk görmüş yönetici" olarak yazılacaktır.

ADNAN NAS NEDEN İMZALADI?
Şimdi Nas'a soruyorum; Madem Terim'i eleştiriyorsunuz o zaman sözleşmesinin iki yıl uzatılmasına neden imza attınız? Muhalefet şerhi koyabilirdiniz.
O gün karşı koymadıysanız, bugün eleştiri hakkınız olamaz. Üstelik Terim sıradan bir hoca değildir. Galatasaraylıdır. Galatasaray kongre ve divan üyesidir. Aslında kalabalık içinde söylenen bu sözler Galatasaray'ın etik değerleri ve Terim'in konumu gözetilirse "Disiplin Kurulu" yolunu da açar. Şerh koymayıp, Terim'in sözleşmesinini uzatılmasına imza veren Sayın Nas'a Sportif A.Ş'den istifa etmek yakışır.

ALİ DÜRÜST'E AYIP ETTİ

Bu arada; Sayın Adnan Nas'ın protokol kapısının önünde konuşan eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'a "Tebrikleri mi kabul ediyorsunuz?" şeklinde kinayeli söylemi de var.. Nas'ın iki yıl birlikte çalıştıkları arkadaşlarına karşı sergilediği bu tutum da doğrusu hiç hoş olmamış. Üstelik Dürüst de Albayrak da Galatasaray taraftarının çok sevdiği isimlerdir. Başkan Ünal Aysal'ın "Soyadı gibi dürüst" dediği Ali Dürüst'ün Nas'ın sözleri karşısısında kendini zor tuttuğunu da duydum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA