Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Ümit Başkan

Oynadığı futbol ve sergilediği örnek davranışlarıyla tüm Fenerbahçeliler'in sevgilisi olan kaptan Ümit Özat'a , başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de "Ümit Başkan" diye hitap ediyor

Fenerbahçe'de herkes ona "Başkan!" diye hitap ediyor. Aziz Yıldırım'dan değil, Fenerbahçe'nin kaptanı Ümit Özat'tan bahsediyoruz. Sarı-lacivertli formayı giydiği ikinci yılında kaptanlığa getirilen, her yerde her zaman tam bir profesyonel gibi hareket eden ve örnek davranışlarıyla bütün Fenerbahçeliler'in sevgisini kazanan Ümit Özat'tan... Milli futbolcuya duyulan sevgi ve saygı öyle bir boyuta geldi ki, kampta, idmanda, maçta takım arkadaşlarının dillerinden düşürmediği "Başkan" hitabını, karşılaştıklarında Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler bile kullanmaya başladı. Yönetim ile futbolcular arasında bir köprü olan, futbolcuların her türlü sorunuyla ilgilenen, yönetim ile konuşup problemleri çözmeye çalışan, sahada ve idmandaki sözleriyle arkadaşlarını ateşleyen kaptan Ümit Özat için Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir "Gerçek bir profesyonel" diyor ve ekliyor: "Her yerde Fenerbahçe'ye yakışır hareket ediyor. Büyük bir kaptan olduğu için herkes ona 'Başkan'diyor. Bu hitap hoşuna da gidiyor. Ama Ümit için en büyük başkan Aziz Yıldırım. Aziz Bey, Ümit'e 'Başkan' dediği zaman Ümit 'Hayır; en büyük başkan sizsiniz' yanıtını veriyor."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA