Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

MHP, kasetler ve meydanlar

MHP'de yeni kasetler çıktı. Tabii herkes, "Bunun arkasında kim var?" diye birbirine soruyor. Tahmin etmek kolay değil. Kime yarıyor diye baktığımızda, MHP baraj altına düşerse, bu durum, AK Parti ve CHP'ye yarar. Ama buradan yola çıkarak, tertip iktidarın eseridir demek zor. Çünkü ikinci bir ihtimal daha var: Sanki kasetler, doğrudan doğruya Devlet Bahçeli'yi hedef alıyor. MHP baraj altına düşerse, Bahçeli, Genel Başkanlık koltuğunda kalamaz. Önce Deniz Baykal'ın ayağı kaydırılarak CHP dizayn edildi, acaba şimdi sıra MHP'ye mi geldi? Zira kaseti çıkan isimler sıradan insanlar değil.
Bahçeli'nin yakın mesai arkadaşları. Kasetleri yayınlayan sitede de, Bahçeli hedef gösteriliyor, Ülkücü camiaya ters düşen kişileri yakınına aldığı belirtiliyordu. Bahçeli, Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapması talebiyle, Küçükçekmece eski Belediye Meclis üyesi Faruk Bayındır'ın ismini verdi. Gazete haberlerine göre, Bayındır'ın kredi kartı kullanılarak sitelerin domain ücreti ödenmiş. Bayındır, "Kredi kartı bilgilerime bir başkası ulaşmış ve haberim olmadan kullanmış olabilir" dedi.
Netice itibariyle, ilk defa bir iz peşine düştük. Emniyet ciddi takip yaparsa, belki sorumlular ortaya çıkabilir.
Bu arada, Erdoğan'ın, meydanlarda kasetleri diline dolamasını etik bulmuyorum. "Özel değil, genel" diyor görüntüler için. Oysa eşi olmasa bile, o film kareleri ilgililerin özel hayatına aittir. Bu şekilde mitinglerde teşhir edilmesi bence doğru değildir. Ama "Seçimi kazanmak için her yol mubah" derseniz, o başka.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA