Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

PKK kurmay heyeti

Sabri Ok soldan ikinci, hemen yanında Nurettin Sofi, Selahattin Demirtaş'ın sağında Cemil Bayık, Murat Karayılan, Sırrı Süreyya Önder'in sağında Duran Kalkan. Yerde oturan ise Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin. Uludere'deki katliam, Bahoz Erdal'ın konvoyda olduğu duyumu üzerine gerçekleşmişti.
Onun, Suriye çizgisinde, bu ülkenin taşeronu gibi davrandığı da belirtiliyordu. Duran Kalkan ve Cemil Bayık ise, PKK'nın "Şahin"leri olarak biliniyor.
Başbakan'ın siyasi danışmanı Yalçın Akdoğan, Duran Kalkan, Cemil Bayık, Mustafa Karasu, Ali Haydar Kaytan ve Rıza Altun gibi isimlerin, Kürt kimliğinin yanı sıra Alevi kimliğini de ön plana çıkardığını yazdı. Osman Öcalan'a dayanarak, Alevi PKK'lıların, AK Parti'yi başarısız kılmak için baştan beri savaşı dayattığını hatırlattı. (12 Nisan 2013/Star) Güneşli bir günde, bize gülümseyen bu insanlarla el ele verip, kalıcı bir barış havasını bakalım yaratabilecek miyiz?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA