Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Sedat Peker'i şaşırtan yazı

Bir süre önce, F.Bahçe-G.Saray maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili yazımda, çalışır vaziyette bulunan bir arabanın yeraltı dünyasından Sedat Peker'le ilişkili olduğu iddiasına yer vermiştim.
Bu iddia nedeniyle Peker'den avukatı aracılığıyla bir cevap aldım. Benim o iddiayı ciddiye almam Peker'i şaşırtmış. Olabilir. Ama beni, onun "Bir yakınım rol oynarsa onu kendi ellerimle öldürürüm" sözü hiç şaşırtmadı. Kendi deyimiyle "zan altında kalmaması" için o cevap metnini biraz kısaltarak yayınlıyorum...
"Yazınızı okudum. Olaya bakılır bakılmaz benim üzerime bir oyun kurulduğu açıkça ortadadır. Benim daha önce ismim bir devlet görevlisine karşı yapılan suikastta geçirilmek istenmişti. O zaman yaptığım basın açıklamasında herhangi bir devlet veya hükümet görevlisine karşı yapılacak bir eylemde eğer ki, bir yakınım rol oynarsa onu kendi ellerimle öldürürüm demiştim.
Sayın Başbakan'a karşı değil böyle bir şey yapılmasını, bu tip bir esprinin içerisinde dahi yer almayı kendimce hayâsızlık kabul ederim. Umarım beni zan altında bırakmazsınız."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA