Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sapına kadar Ajdacıyız

İlahi Hıncalım... Oldu mu şimdi, oldu mu ya? Buradan bakınca hiç olmadı gibi duruyor vallahi.
Şimdi Hıncalım benim '2010'da Yapılacaklar Yapılmayacaklar' yazımdaki 'Ajda'nın peşi bırakılmayacak' maddemi takiben 'Hülya Avşar yazısı yazılmayacak' yorumuma takılmış.
İki madde birleşip Hıncalım'da şimşekler çaktırmış ve "Şimdi bana bir Ajda-Hülya yazısı yazmak farz oldu" deyip, Pazar yazısında döşenmiş; 'Hülya mı? Ajda mı?'
Amanın! Evler yanmış mı? Yanmış vallahi, hatta hızını alamamış kül olmuş.
Bir kere canım Hıncalım kusura bakmasın ama iş baştan sıkıntılı. Çünkü Hülya Avşar'la Ajda Pekkan'ın kıyaslanacak bir tarafı yok.
Ahmet Hakan bile "Elmalar-armutlar olayı Hıncal ağabeyii" tadında pazartesi günkü köşesinden haykırmış.
Özetle; alakasız iki figür var ortada. Ajda Pekkan Türkiye'nin en iyi sesi, Süper Starımız, ikonumuz. Hülya Avşar da başarılı bir oyuncu ve yurdumun en önemli popüler kültür figürlerinden biri...
Yani "Ajda Pekkan'ın filmleri, tv şovları başarısızdı, Hülya'nın Berlin in Berlin'i Salkım Hanımın Taneleri" vardı gibisine bir kıyas gerçekten alakaya çay demle vaziyetinde bir yorum oluyor.
Bu arada Hıncalım kıyaslamalara doyamazken insan düşünmeden edemiyor; Hülya Avşar'ın son 10 senedir bir hit şarkısı var mı? Hülya Avşar'ın 'Berlin in Berlin'den beri sinemada ortalığı ayağa kaldırmış bir işi var mı? Hülya Avşar'ın son dönemde kardeşi, sevgilisi, eski kocası, kocasının yeni karısı-çocuğu muhabbeti ve pırtlattığı özlü sözleri dışında 'iş' anlamında bir başarısı var mı?
Ha başarıdan anladığımız tek şey gündemde kalmaksa, eyvallah! Sustum, sağda tek ayaküstünde durup cezamı çekeceğim.
Ama Hıncalım bu, her zamanki gibi kimsenin aklına gelmeyeni yazıyor, biz de şoke olup, günlerce onun yazdığını tartışıyoruz. Onun sırrı, üstünlüğü de burada. Şimdi bize bir cevap yazar dona kalırız vallahi.
Gerçekten durumun şu netliğine rağmen yazar mı? Yazar mı yazar. Onun adı Hıncal.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA