Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kadın kendisi için doğurur!

Peşin peşin fikrimi söyleyeyim; kadın erkek için değil kendisi için çocuk doğurur.
Bu yüzden bekar anneler çoğalmıştır.
Bir kadının maddi gücü yerinde olsun ve o kadın çocuk doğurmayı kafaya koymuş olsun, kimse onu tutamaz.
Gördüğünüz gibi tutamıyor da... Örnekleri çoğalıyor. Bkz: Meryem Uzerli.
Yaptığım gözlemlere dayanarak şunu söyleyebilirim; ilişkisi kötü giderken ya da ayrılmışken hamile kaldığını öğrenen kadınlar dörde ayrılır.
Anne olmak istemediği için çocuğu aldıran kadınlar.
Maalesef hamileliğini ilişkiyi kurtarmak için koz olarak kullanan kadınlar.
Anne olmak için yanıp tutuşan ancak toplum baskısından, kafasındaki kalıplardan, bekar annelikten, maddi sorumlulukların altından kalkamayacağından korkup doğurmaktan vazgeçen kadınlar.
Ve hali hazırda çalışan, parası olan, "çocuğuma ben yeterim, ben bakarım, bir erkeğe ihtiyacım yok" diyip dimdik duran kadınlar.
Bunun yanında terk eden adamı geri getirmek için yalandan "Hamileyim" kartını oynayan kadınlar da yok değil. Kendilerine entrikayı acilen bırakıp en yakın psikologa koşmalarını öneriyorum.
Ve kutuyu erkeklere seslenerek kapatıyorum; kadınlar sizin için değil, tamamen onlar anne olmaya niyet ettikleri için doğururlar. Tamam mı? Hadi öptüm.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA