Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çocuklar, Harikalar Ülkesinde..

Bu defa sadece Alis değil, tüm çocuklar Harikalar Ülkesine gidiyor.. Türker Ağabeyin TİM Show Center'i çocuklara bir tatil armağanı veriyor.
Hani, Muppet Show'daki insan boyunda kuklalar var ya.. Onlar gibi, her türlü hayvan ve insan kuklaları.. Bilgisayar teknolojisi ile yönetiliyorlar.. Etraflarında, gerçek insanlardan oluşan palyaçolar ve akrobatlarla bir "Masal Tiyatrosu.."
Rüyasında en sevdiği oyuncağı çalınan bir çocuk, onu aramak için bir düşsel ülkeye gidiyor.. Sonuç..
Her yaştan izleyiciye keyif ve neşe veren, dansı ve tiyatroyu iki saatlik bir şov içinde birleştiren harika bir gösteri.. Galtük!..
Akrobat suaygırları, oyunbaz zebralar, ip atlayan flamingolar, kaplumbağalar, balıklar ve fareler...
Yirmiden fazla performans sanatçısı; akrobatlar, jonglörler ve dansçılar hep birlikte büyüleyici müziğin ritimleri eşliğinde hayal gücü oyunlarının sözle yer değiştirdiği bu ülkeye hayat veriyor. Tabii, işin içinde çocuk olunca, alınacak dersler de var..
Hayatta en değerli şeylerin, arkadaşlık, umut, cesaret, sabır ve sadakat, biri hata yaptığında en önemli şeyin bağışlamak olduğu.
Program bu cuma 20.00'de başlıyor. Cumartesi 15.00 ve 19.00'da.. Pazar 15.00'te gene matine var. Öbür hafta çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi gece, cumartesi, pazar matineler..
Biletix: 0216 556 98 00 www.biletix.com
TİM: 0212 286 66 86 www.timshowcenter.com


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA