Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Müthiş konser..

Bu hafta sonu, cuma ve cumartesi geceleri TİM'de gene müthiş bir konser var..
"Sezen Aksu" adı yeterli aslında salonları doldurmak için.. Hayranlarını saymak mümkün değil.. Ama bu konser farklı.. Bu konser özel.. Özel yapan da, birlikte sahne aldığı sanatçılar ve bu konsere özel repertuvarları..
Ara Dinkjian dünya çapında bir ud ustası..
Hem Doğu'da hem de Batı'da en iyi çağdaş ud solistlerinden biri olarak anılır. 1958'de Amerika Birleşik Devletleri'nde doğdu. Yaşamını orda sürdürdü.1985'te, perküsyon ustası Arto Tunç Boyacıyan ile birlikte Night Ark grubunu kurdular ve New Age ve geleneksel Ermeni/ Anadolu soundlarını caz ile birleştirdiler. Fahir Atakoğlu'nu anlatmaya gerek yok.. Katıldığı her Sezen Aksu konserine ayrı bir lezzet katan usta piyanist, yorumcu..
Sezen, Ara ve Fahir, unutulmaz bir müzik gecesi sunacaklar.. En güzel Sezen şarkıları.. Anadolu esintileri.. Dünya müziği.. Hepsi bir arada..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA