Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Galatasaray felaket!..

Abartmalı mı geldi?. Gelsin.. 11 Ağustos Fener maçı öncesi, tokat gibi gelirse, kendilerine getirir belki..
Napoli önünde gördüğüm kötü futbol ve sorumsuz oyuncularla Kayseri'deki maçı düşünmek bile istemiyorum.. 9 kişi bile bitiremezler, hezimet maçını..
Yok canım "Fener çok mu iyi oynuyor"u teraziye koymuyorum bile.. Galatasaray'ın rakibi kendisi.. Kendi kendisini yeniyor..
Felaket, transferle başlamış..
Geçen sene en kötü yeri savunmasıydı Galatasaray'ın, en iyisi Semih olarak. O felaket savunmaya bir tek transfer yapıldı. En iyi Semih'in yerine.. Yani olacak şey mi?. Böyle bir yönetim olur mu?.
Şimdi hepsi yabancı geri dörtlüye bakın.. Altı yabancı kontenjanının nerdeyse hepsini (kaleci ve ön libero dahil) yabancıya ayırmış Galatasaray'a..
Ebue, Dany, Chedju, Riera dörtlüsünün, Sabri, Semih, Gökhan, Hakan dörtlüsünden ne farkı var, biri bana söyler mi?.
Bu yabancılar daha kötü.. Çünkü hep gollük hatalar yapan ve her an atılma tehlikesi yaşayan saatli bombalar onlar..
Riera derhal kovulmalı. O kadar felaket.. Galatasaray'ın yediği golleri videodan izlesin, takımın futboldan anlayan yöneticisi varsa.. Yavaş Riera geriye koşar gibi yapıyor.. 18'e girerken fren yapıyor, elini beline koyuyor ve golü nasıl yediklerini seyrediyor.. Böyle bek mi olur?. Bir de milyonlarca euro verilmiş, herif gitmiyor..
Ebue bek mek değil. İlk gol gene ondan.. İleri giderse geri gelemiyor. İleri gitmeyince de takımda ne işi var?. Bütün yaptığı kendini yere atıp kıvranmak..
Stoperlerin ikisi de felaket.. Dany bir de saatli bomba..
Alper'i kaçırıp Melo'yu alan yöneticiyi falakaya yatırmak gerek. Melo futbolcu falan değil.. Bir bomba da o..
Muslera?. Geleni, gideni aldı. Kaleci nasıl olur, Napolili gösterdi. Rafael neler kurtardı. Bizimki beş yerdi, adamlar atamadılar.. Ya son anda yaptığı?.
Yahu özel bir dostluk maçında hakeme saldıracak kadar kendinden geçen bu sorumsuzu, Fener maçında düşünebiliyor musunuz?. Ceza alır da oynamazsa, Galatasaray'ın lehine olur, bence..
Engin iyi olacak ama istemiyor. Adamın ruhu ters.. Takımı 2-1 mağlupken "Uf oldum" diye yerlerde kıvranıp gol akınını keser mi, Galatasaray'ın futbolcusu..
Biri bu takıma savaşmayı öğretmeli.. Uf olmayı değil..
Burak açıkça belli, gitmek istiyor.. Oyunda görünmek dahi istemiyor.. Geçen maçlarda gol atınca arkadaşlarına yüz bile vermediğini hatırlayın!.
Oyun tam felaket.. "Savunması ile ünlü" İtalyan takımına karşı yan yan pas ve kaplumbağa hızıyla çıkarsan adam sana pozisyon verir mi?.
Barcelona'da bile iflas eden o rezil futbol devam ediyor.. Galatasaray borazan çalıyor "Hey rakip toparlan, 10 dakika sonra geliyoruz" diye.. O zaman da gidemiyorlar tabii.. Oysa hızlı çıktıklarında rakibi nasıl dağıttıklarını maç boyu iki üç defa (Nasılsa) gördükleri halde..
Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim, 11 Ağustos'a kadar bu felaketi toparlayabilir mi?.
Umudu olan var mı?.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA