Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Plajda köpek..

Mavi bayraklı Bodrum Gündoğan plajında köpeği ile yüzen kadına, belediye 110 lira ceza kesmiş. Kadın mahkemeye baş vuracakmış..
Hemen vursun..
Bu konu bu ülkede de karara bağlanmalı ki, yarın daha tatsız olaylar çıkmasın.
Dünyanın hiçbir uygar ülkesinde, köpeklerin insanlarla beraber denize girmesine izin verilmez. Sebeplerini saymaya gerek yok.. Tahmin edebilirsiniz..
Anılmak istedi, Kenan'la (Onuk), Sydney'de en popüler plajlara ve parklara gittik.. Gidince de şunu gördük. Yerel yönetim, köpekle girilebilecek park ve plajları ayırmış ve girişlerine kocaman da yazmıştı..
Ötekilerin kapılarında köpekle girenlere verilecek ceza tabelaları vardı. Rakam aklımda değil, ama bayağı can yakacak cezalar ki, kimse teşebbüs etmesin..
Şimdi bizde de insanlar köpekle her yere gitme haklarının olmadığını öğrenecekler.. Yerel yönetimler de köpeklerle gidilebilecek yerleri belirleyecekler..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA