Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hürriyet Spor nereye gidiyor?.

Hürriyet'i artık tanıyamaz oldum. Tamam Fenerbahçeliydiler, Erol Simavi'den beri.. Erol Bey "Satmak için Fenerli olmak zorundayız" diyordu çünkü.. Ama ölçülü yapıyorlardı..
Şimdi, Hürriyet, Fenerbahçe'nin özel gazetesi gibi çıkıyor.. İnanamıyorum.
Dün okurken tepem iyice attı. "Hakemlerin kara haftası" diye bir başlık.. 10 madde yazmışlar.
Birinci madde ne bilir misiniz?.
Hayır Caner değil.. Bursa.. "Çizgi hakeminin Civelli'nin dirseğini görmemesi sonrası gelen Bursaspor golü ve maçın çığırından çıkması, haftanın en çok konuşulan olayı oldu."
Açın bir gün evvelin Hürriyet'ini..
Okuyun Bursa- Kayseri maçını.. Olayla ilgili tek satır yok.. Nasıl en çok konuşulan olay oluyor bu ülkede, hem de tüm medyanın Üç Büyükler olduğu bu ülkede, Bursa- Kayseri maçı?.
Amaç ne?. Caner olayını örtbast etmek..
Etmişler de..
Bakın, Caner maddesine..
Bir defa hatalı olan MHK..
Fenerbahçe ile sorunlu olan Özkahya bu maça verilir miymiş?.
Özkahya'nın Fener sorunu, yüzüne tüküren Meireles'i oyundan atması..
PFDK, bu rezilliği yapan futbolcuya 11 maç ceza vermiş, Tahkim Kurulu ise "Tükrük değil, sıvı" gibisinden karikatürlere konu bir yorumla, cezayı 4 maça indirip, hakemlik kurumunun yüzüne tükürmüştü.
Hürriyet'in "Fener'e sorunlu" dediği olay bu.. Çünkü Fener'den oyuncu atan bir daha Fener maçına verilmemeli.. Utanmasalar "Bir daha maça verilmemeli" diyecekler..
Bu ülkenin en eski, en okunan, en büyük gazetesi olmanın bir sorumluluğu var. Bu sorumluluğu bu kadar pervasız harcamaya kimsenin hakkı yok.. Ama yapılan bu..
Hakemler üzerine öyle bir baskı var ki, hiç biri, bir Fenerli oyuncuyu atamıyor..
Hürriyet "Özkahya'nın verilmesi garipti" diye olayların sorumlusunun Caner değil, önce MHK, sonra Özkahya olduğunun altını çizip, olayları şöyle anlatıyor.. "Sow'a atılan tekmeyi görmemesi, Caner'e verilen sarı kart ve gene Caner'e verilmeyen kırmızı kart garipti.."
Hepsi bu.. Hakem Fener aleyhine durmadan yanlış kararlar vermiş. Bir tane de Fener lehine hata yapmış. Olay bu yani..
Tekrar ediyorum..
Böyle bir gazeteyi, bir kulübün ve de onun başkanının gayri resmi yayın organı, gözü kapalı savunucusu haline getiremezsiniz..
Bu satırları, bir rakip gazete yazarı değil, 60 yıllık çok sadık bir Hürriyet okuru olarak yazdığımı da bilesiniz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA