Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Meraksızdan gazeteci olmaz?..

Caner- Asena Erkin'den gına gelmedi mi?. Eda Taşpınar adını ve resmini görünce gazetede "Öğğğ" demek gelmiyor mu içinizden?. Ya Demet Akalın/ Okan Kurt maceraları okumaktan!..
Yahu bu ülkede magazin denen şey, 10 kişinin içine sıkışmak zorunda mı?. Her gazetenin magazin servisi var?. Bunlar her sabah toplanmaz mı?. "Bugün ne yapalım" demezler mi?.
Magazin sayfaları ille de ajanslardan, ya paparazzilerin kendi aralarında kurdukları havuzdan gelen birbirinin ayni fotoğraflarla, başlığına, hatalarına kadar ayni yazılarla doldurulmak zorunda mı?.
"Yahu yeni bir şey" diye haykıran müdür yok mu, bunca gazetede..
Bu kentte, Avrupa'nın pek çok ülkesinden büyük İstanbul'da izleyecek, yazacak yeni bir şey bulamayan magazinciyi kovarım ben yahu!..
Bi oturun.. Bi konuşun neler neler çıkar?.
Hadi sizde merak yok, insanlar ne konuşuyor ona baksanıza.. İşte bugün, herkesin ağzında THY'nin şimdiden efsane olan reklamı.. On paralık dizi için tefrikalar yapıyorsunuz da, 10 diziye bedel bu reklamı nasıl merak etmiyorsunuz?. Nasıl gazetecisiniz siz?.
Hangi firma yapmış?. Senaryosunu kim yazmış?. Nerede çekmişler?. O yayla neresi?. Bilgisayar tekniği mi kullanmışlar yoksa?. O çocuklar kimler?. Yapsana bir röportaj.. Hazırlasana bir yazı..
Bak bakalım Eda ve Asena mı okunuyor, onlar mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA