'Türk rokforu' Fransızların da ilgisini çekti

    Fransa Ulusal Hayvancılık Araştırma Enstitüsü uzmanları, Divle Obruk peynirini inceledi. Karaman'ın Üçharman köyünde yerin 36 metre altındaki mağarada bekletilmesi ile kendine has lezzet ve aroması olan Divle Obruk peynirinin kilosu bu yıl 45-50 liradan satılıyor.

    Giriş Tarihi: 12.10.2016 16:57 Güncelleme Tarihi: 12.10.2016 17:09
    • Fransa Ulusal Hayvancılık Araştırma Enstitüsü uzmanları, Divle Obruk peynirini inceledi. Karaman'ın Üçharman köyünde yerin 36 metre altındaki mağarada bekletilmesi ile kendine has lezzet ve aroması olan Divle Obruk peynirinin kilosu bu yıl 45-50 liradan satılıyor .