Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nur, orada dur!

Bu Tarz Benim yarışmacısı Nur Bozar'ın iyi bir oyuncu olabileceği şeklindeki yazımızın henüz mürekkebi bile kurumadan kızımızın ilk falsosunu yakaladık.
Jüri üyesi Kemal Doğulu ile tartışırken sürekli söz kesip saygı sınırlarını zorlayınca, sunucu Öykü Serter tarafından ikaz edildi. Ancak Serter'i de "Ben jüri üyesi ile konuştuğumun farkındayım. Bunu hatırlatmanıza gerek yok" diyerek, fırçalamaya kalkıştı.
Kendine güven, ifade özgürlüğü ve 'dik durmak' başka, 'ukalalık' ve 'diklenmek' başka... Bu manzarayı görünce, acaba övgüde biraz aceleci mi davrandım diye düşünmeden edemedim doğrusu. Bu arada mütevazı bir moda programı olarak yola çıkan Bu Tarz Benim, ekranın en iddialı şov programı olma yolunda hızla ilerliyor. Ben bu kadar kısa süre içinde kendini bu denli forse eden bir başka yapım daha görmedim.
Neydi o cumartesi gecesi yarışmacıların ünlü kılığına girdiği şov?
Helal olsun vallahi...
Programın bana göre çok daha büyük kitlelere ulaşmasını engelleyen iki eksiği; reyting adına hiç ihtiyaç olmamasına rağmen, gündüz kuşağı sınırlarını zorlayan aşırı dekolteler ve bitmek bilmeyen kayıkçı kavgaları...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA