Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ofisin ev hali

TV 8'in yeni komedi dizisi Hom Ofis, tipik bir Birol Güven komedisi. Üstat; 'home ofis' adı verilen, evden çalışma sisteminin Türk aile yapısıyla çelişen yönlerinden mizah damıtıp çarpıcı bir durum komedisi yaratmayı başarmış.
Dizi, ister istemez Çocuklar Duymasın'ın garantili rotasından ilerliyor. Geleneksel bir çift, aykırı bir delikanlı ve tuhaf arkadaşı, denge unsuru bir genç kız, uçuk kaçık bir büyükanne vs...
Cengiz Bozkurt'un sıkı oyunculuğunun yanı sıra, Ani İpekkaya'nın tecrübesinden süzdüğü gerçeküstü sahiciliği (buna başka bir tanımlama bulamadım) ile genç yetenek Ozan Uygun'un göz kamaştıran pırıltısı ve nihayet dizinin makul süresi; Hom Ofis'i izlenilir kılan özelliklerdi.
Ama ilk bölüm, Kara Para Aşk'ın karşısında reyting açısından ezilmeye mahkumdu. Nitekim Total'de 67'nci, AB grubunda 30'uncu oldu. Acun'un yerinde olsam; diziyi günlüğe çevirtir, giderek tavsayan izdivaç programlarının karşısına koyar, böylelikle en zayıf halkam olan gündüz ekranımı kurtarmaya çabalardım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA