Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İnsan giremez!

Bayıltıcı sıcaklarla mücadele etmek adına bu aralar vakit buldukça İstanbul plajlarını ziyaret ediyorum. Ama aklım, evde bırakmak zorunda kaldığım minik köpeğimiz Kuki'de kalıyor. Çünkü belediyeye ait halk plajları da dahil olmak üzere neredeyse tüm plajlara evcil hayvan girişi yasak. Sebep? Çevre kirliliğine engel olmak ve huzuru sağlamak!
Yahu el kadar köpeğin kime ne zararı olacak? Bizim Kuki pet şişeleri sahile fırlatmaz. Mangal yapıp çöplerini kumun üzerinde bırakmaz.
Sigara içip izmaritini yere atmaz. Beline şambrel dolayıp naralar atarak suda hipopotam taklidi yapmaz. Kimsenin karısını, kızını dikizlemez.
Dayanamayıp kakasını yapsa bile annesininbabasının onu poşetle alıp çöpe atacağını bilir. Denize çişini yaptığı ise görülmemiştir! Diyeceğim o ki; yasak koyacaksanız, bazı insanlara(!) koyun.
NOT: Köpeğiyle sahilde keyifle yürüyüş yapıp denize girmek isteyenlere tavsiye edeceğim tek yer, evcil hayvanlara büyük bir sevgi ve hoşgörü ile yaklaşan Boğaziçi Üniversitesi'nin Kilyos Gümüşdere'deki plajı Burç Beach.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA