Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bacak güzeli Atiye

Bazı isimler var ki, bulundukları yer, hak ettiklerinin çok altında. Zaman zaman bu köşede onları mihenk taşına sürtüp gerçek değerlerini ortaya çıkarmaya çalışıyorum.
Bunlardan biri de Atiye... Türk, Hollanda ve Arap kanlarının harman olduğu bir melez güzeli. Görsel tartıya vursan, dünyanın ayılıp bayıldığı bir başka melez. Shakira'ya beş basar. Bugün için bana göre ülkenin en iyi dans eden kadın pop şarkıcısı. Sesi tek kelime ile muazzam. 100 kişilik koronun içinde fark edilecek kadar da özgün. Beste yapıyor, söz yazıyor. Şahane ritim saz çalıyor. Yani şarkıcı değil, müzik sanatçısı. Ayrıca beş dil biliyor. Diyeceğim o ki, kariyerine Türkiye'de değil de ABD'de ya da herhangi bir Avrupa ülkesinde başlasaydı, şimdi dünya onu konuşuyor olurdu. Bizde ise prodüktörler, yönetmenler; parlatıp dünyaya servis edebilecekleri Atiye'nin sadece düzgün bacaklarını fark etmiş görünüyorlar. Kızcağız, çorap reklamında boy gösteriyor ya sık sık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA