Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sinema seyircisi meğer ne dertliymiş!

Geçenlerde kendini bilmez, saygısız sinema seyircileri yüzünden benim için salonda sinema izlemenin bir işkence haline geldiğinden söz etmiştim.
Köşemizin müdavimlerinden Haluk Zırh da kendi şanssız deneyimlerini ve çözüm önerilerini sıralamış: "Merhaba Sayın Aytuğ, yine çok rahatsız olduğumuz bir konuyu köşenize taşımışsınız. Okuyunca çok sevindim ve aklımdakileri sizinle paylaşmadan edemedim.
Bahsettiğiniz anlayışsız insanlar yüzünden inanın sinemaya gitmeyeli en az iki sene olmuştur sanırım. Eskiden olsa hak vereceğim; şimdi koltuk aralarına neredeyse bir koltuk daha sığar. Buna rağmen arkanızda oturan kişinin kadın-erkek farketmiyor; ayakları sırtınızda.
Salon sahibi daha ne yapsın anlamadım. Yatak mı koysun adamlar sen ayağını uzatasın diye! Telefon ile mesajlacaksan; kafeye git kardeşim, sessiz durulması gereken yerde ne işin var? Yüksel Bey siz de köşenizde zaman zaman yasaklara karşı olduğunuzu belirtiyorsunuz.
Ben de karşıyım ancak böyle anlayışsız, kendini bilmezleri yola getirmenin de inanın başka yolu yok. Sinemaya girerken telefonunu alacaksın. Yüksek sesle konuşunca, ayaklarını başkalarını rahatsız edecek şekilde uzatınca da hemen başında bir görevli bitip 'Konuşma kardeşim' ya da 'Ayaklarını topla' gibi uyarılarda bulunacak.
Ancak o zaman anlıyorlar çünkü insanlıktan nasibini almamış arkadaş... Bu yüzden bazen yasaklar da olması gerekiyor maalesef sayın Aytuğ.
Kolay gelsin, kazasız, belasız seyirler dilerim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA