Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Anne’ciğim!..

'Anne' dizisini, baş rolündeki sevimli oyuncu Beren yüzünden miniklerin de ekran başında pür dikkat izlediğini biliyorum. Ancak bu tehlikeli durum ciddi şekilde ihmal ediliyor. Dizide her türlü şiddet, vahşet görüntüsü yer alıyor. Son bölümün son sahnesi ise tüyler ürperticiydi. Minik Turna'nın tutulduğu eve gelen öğretmen; anneyi, sevgilisini ve sevgilisinin arkadaşını yerde kanlar içinde yatarken buldu. Bu katliam görüntüsü ekran başındakilerin kanını doldururken, ortalarda görünmeyen Turna'nın akıbeti ise merak konusu oldu.
Gidişat kötü... Daha önce annesinin sevgilisinden dayak yiyen, poşetin içine konulup çöp konteynırında ölüme terk edilen, taciz ve tecavüze uğrayan küçük kızın geleceğinden büyük kaygı duyuyorum. Dizi daha çok reyting yapsın diye yakında kaçırılıp dilendirilir, organ mafyasının eline düşürülüp böbreği alınır, hatta içkili gay barda sahneye çıkartılır diye endişeleniyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA