Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Starlarla eğlenmek için 60 bin € verdiler

Dün sona eren Cannes Film Festivali kapsamında perşembe akşamı AIDS Araştırmaları Vakfı (AMFAR) tarafından bir davet düzenlendi. Adriana Lima'dan Leonardo DiCaprio'ya kadar dünyaca ünlü yıldızların akın ettiği AMFAR Gala'da, dört de Türk vardı: Hacı ve Hakan Sabancı kardeşler, Mina Somer ve Emir Bahadır. 'Cinema Against 23' adıyla düzenlenen galanın davetiyesi fiyatı ise dudak uçuklatacak cinstendi; 60 bin Euro (yaklaşık 200 bin lira)...

DÜŞMAN ÇATLATTILAR
Hacı ve Hakan Sabancı kardeşler, adam başı 200'er bin lirayı kendileri mi verdi, yoksa anneleri Arzu Sabancı'nın davetlisi olarak İstanbul'a gelen, galanın sponsorlardan Italia Independent gözlüklerinin sahibi Lapo Elkann'ın davetlisi olarak mı oradaydılar öğrenemedim.
Ancak vakıf için 25 milyon doların toplandığı galada dünyaca ünlü yıldızlarla aynı havayı soluyan Sabancı kardeşlerin, Mina Somer ve Emir Bahadır'ın bir hayli sükse yaptıkları kesin...

Sabancı kardeşler, Lapo Elkann'ın açık artırma için bağışladığı ve 1.1 milyon dolara satılan kamuflajlı Ferrari'sinin önünde poz verdiler. Bu arada Uma Thurman'ı öpme açık artırmasını da Elkann, 196 bin dolara kazanan kişi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA