Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BUGÜN NE PİŞİRSEM? ELİF KORKMAZEL

Dondurmalı minik kekler

Un hariç tüm malzemeyi karıştırın. Azar azar un ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın. Teremyağ'la yağlanmış küçük kalıplara hamuru ince olacak şekilde döşeyin, çatalla delikler açın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. İçlerine birer top dondurma koyup bekletmeden servis yapın.

MALZEMELER
4 çorba kaşığı
Teremyağ Hamuru için:
2 adet yumurtanın sarısı
2 kahve fincanı pudra şekeri
2 çorba kaşığı kakao
3 su bardağı
Üzeri için:
Dondurma

Soya filizli makarna
Makarnayı bol suda 10 dakika haşlayıp süzün ve sıcakken Teremyağ'la harmanlayın. Soya filizlerini limon suyuyla karıştırın. Makarnanın üzerine döktükten sonra güzelce karıştırın. Küp küp doğramış domatesler ve beyaz peynirle süsleyerek tabaklara

MALZEMELER
3 çorba kaşığı
Teremyağ
1/2 paket makarna
1 su bardağı soya filizi
5 adet küçük domates
1 çay bardağı küp doğranmış beyaz peynir

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA