Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ayşe Hatun Önal 'İlk Aşk' ile esecek

Ayşe Hatun Önal, Mart'ta vizyona girecek olan 'Şeytan Tüyü' isimli filmin müziklerini yaptı. "Benim için bir ilk, çok heyecanlıyım" diyen Ayşe'nin bir de albümü geliyor ki... Şarkıların her birinin tadı başka. Hepsi dans hit'i... Hepsini dinledim, hazırlık aşamasında mutfağına girip o sürece eşlik ettim. Şubat ayının ilk haftası gelecek albümün 'İlk Aşk' isimli manidar çıkış şarkısı da bakalım hangi konuları gündeme taşıyacak... Bu arada Telifmetre'nin resmi verilerine göre; 'Gümgüm' Türkiye'deki televizyon ve radyolarda en çok yayınlanan şarkı olmuş; darısı yeni hit'lerin başına... Ayşe rüzgarı esmeye devam ediyor!

Frankenstein'dan Gölge Etme'ye!

Kerem Alışık, Songül Öden'i tokatlamış da, mış mış! Şiddet iddialarını bir kenara bırakıp Songül ile Kerem'in Maçka Parkı'ndaki performansına bakalım... Bu iddiaların üzerine çifti parkta koşarken gördüm ve derin bir oh çektim. Demek ki iddialar palavra! Neyse bu haberler çıkmasa belki Kerem Alışık'ın yeni oyunu 'Frankenstein'dan haberdar olmayacaktım... Tıpkı Kaan Tangöze'nin 12 şarkılık solo albümü 'Gölge Etme'den haberdar olmadığım gibi. Ne zaman ki Seçkin Piriler ile ihanet iddaları ortaya çıktı, albüm parçalarını açıp dinledim. Şimdi biletix'den Kerem'in oyununa biletimi alıp bir güzel Zorlu PSM'de arz-ı endam ederim. 'Ne kadar acımasızsın Mert; sanatı magazinsel mevzularla mı soslayıp yiyorsun?' diyeceksiniz... Ne yazık ki bazen böyle oluyor canlarım; yapacak bir şey yok!

Neden Kenan ve Elçin


Online pazar araştırma şirketi DORinsight'ın yaptığı araştırmaya göre; erkek izleyiciler en çok Kenan İmirzalıoğlu'nun, kadınlar ise Elçin Sangu'nun yerinde olmak istiyormuş. Peki neden hiç düşündünüz mü? Kenan, 'Deliyürek'ten 'Karadayı'ya oynadığı tüm karakterlerde hep aynı çizgide, ağır abi, sert görünen ama duygusal bir adam portresi çizdi. Hep bir davası olan, biraz arabesk, biraz alaturka biri... Halis muhlis biz işte! Anadolu topraklarından esen tozu toprağı yutmuş biri o. Tavrının dışında tipi ile de Türk erkeği profilinin en iyi sunulmuş hali. Peki ya Elçin? O çekiciliğinin ya da seksapalitesinin ekmeğini yemiyor. Öyle kızlardan normal hayatta da pek haz etmiyoruz, aşırı iddia sevmiyoruz. Elçin, sempatik, ayrıca güzel, duru ve sade biri. Tabii canlandırdığı karakterin açıksözlü, komik ve açık yürekli olmasını da unutmayalım. Peki, bu ikiliyi aynı projede görsek nasıl olur?

Pazar geceleri cumartesileri solladı!


Pazar gecesi bir hışım sokağa fırladık, 'Kuruçeşme'deki Members'da Yol Project var, kopacağız' dediler. Hay hay! Ne de olsa bu grubun enerjisine hayranım. En popüler duş parçalarımı söyleyecekler, Türkçe-yabancı ne varsa repertuvarlarında; ben de saçımı şampuanlarken söylüyorum banyoda. Sağım solum tanıdık; gece hayatının emektar genç nesil gezginlerinin yanı sıra bir grup ünlü basketbol oyuncusu var. Basketbolcuların yanına gidip tanışan genç kızlarımızın özgüvenine hayran kaldım, pes! Ee gecelerde pek alışkın değiliz basketbolcu görmeye. Futbolcuların o kulüp senin bu bar benim sekmelerinden sonra basketbolcularımız da gündemimizde olacak anlaşılan. Gecenin hemen ardından 'After yapalım, yukarıya çıkalım. Albüm'de arabesk gecesi var' dediler; buna da hay hay! Aman Allah'ım nasıl olur da bir pazar gecesi mekan tıka basa dolu olabilir ki? Standın etrafından serçe parmaklarını birbirine dolayıp halay çeken, bir öne bir arkaya salınan takım elbiseli arabeskçiler ve pullu payetli kızlarımıza şaşkınlıkla bakakaldım. Bana hep soruyorlar, 'Eğlence anlayışı değişti mi?' diye, İşte cevabı: Değişti, hem de kökünden! 'Kulüpte bu şarkı çalar mı?' diyebileceğiniz tüm şarkılar pazar gecesi çalıyor, hem de cumartesi gecelerinden çok daha kalabalık geçiyor..

Leo'nun sanat kattığı mekan MuMu!

Sokaklardan mekana uzanan bir başarı onunki... Galata, Taksim, Karaköy gibi birçok semtin sokaklarında Leo Lunatic'in graffitileri ile karşılaşmış, pandalarına da aşina olmuşsunuzdur... Şehre mizah ve renk getiren Leo, İstanbul sokaklarını güzelleştirdikten sonra,mekanlara da el atmış, çok da iyi olmuş. Hatta keşke gelip benim evin duvarına da bir güzellik yapsa. Ünlü sokak sanatçısı; Geylan Kadayıfçıoğlu'nun Ataşehir'de açtığı, MuMu'nun duvarına 'Bütün ihtiyacınız olan sadece aşk ve nargile' yazan bir çalışma yapmış. Bir pazar brunch'ına uğrayın; hem damak çatlatan lezzetleri tadar, hem de nargilenizi tüttürürsünüz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA