Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Manga'nın eurovision şarkısı!

Hadi gözümüz aydın, üç aylara girdik! Eurovision üç aylarına... Artık mayıs sonuna kadar gündem maddelerimizden biri belli: maNga ve Eurovision! Tabii bir de bu ipin ucuna Sırbistan adına yarışan Mustafa Sandal'ın eşi Emina da eklenecek! Yengemizi atlamak olmaz.

'FERMAN' DENİNCE
Malum, çarşamba akşamı TRT gayet iyi hazırlanmış bir organizasyonla, tam ana haber saatinde patlattı 2010 Eurovision şarkısını. maNga çocuklar tam takım, enerjileri ve heyecanları dorukta sahnedelerdi. Müzik dünyasına ayak bastıkları ilk günden beri solistleri 'Ferman' denince bizim kızların dünyasında akan sular duruyor zaten. Ferman'a ve maNga'ya bayılıyoruz biz. Övgülerimizi bitirdikten sonra gelelim Eurovision şarkıları 'We Could Be The Same'e... Amanın! Şarkı yayınlanır yayınlanmaz twitter ve internet dünyasında kıyamet koptu. Gecenin olaylarında pat diye zirveye oturdu maNga. Yorumların yüzde doksanı şöyleydi: "Beğenmedik!" Sanırsınız bir felaketle karşı karşıyayız.

DAHA NE OLSUN Kİ?
Gece boyu telefonda konuştuğum arkadaşlarımdan da olumsuz dönüşler aldım. Sabah gazeteye geldim, gazete ahalisinden de beğenen pek yok! Allah Allah bende mi bir anormallik var acaba? Çünkü ben maNga'nın Eurovision şarkısını çok beğendim. Zımba gibi, enerjik, derli toplu, eli yüzü düzgün, maNga gibi. Daha ne olsun ki? Bu kadar abartılan "Beğenmedik, bu nasıl şarkı" patırtılarını da anlamıyorum. Her yıl olduğu gibi yine yeniden çiziktiriyorum; korkmayın! Altı üstü Eurovision şarkı yarışması. Günün sonunda birinciyi yine SMS'ler ve politik ilişkiler belirleyecek. Ha dereceye giremezlerse maNga için bir şey değişecek mi? Kariyerleri tepe taklak mı gidecek? Yok canım; onlar zaten başarılı, onlar zaten iyi müzik yapıyor, dereceye girseler ne olur, girmeseler ne olur. Relax!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA