Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ooo Tabu'ya Kim'ler gelmiş!

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Şimdi size arkadaşlarımı söylüyorum, siz anlayın.
İdil; 33 yaşında, yemek sektöründe, kafesi var, acayip eğlenceli, siyah uzun saçları ve bitmeyen soruları var. Hep dansçı ve şarkıcı olmak istemiş.
Fakat sesi o kadar kötü ki, asla şarkı söylememeli. Tabii biz bağrımıza basıyoruz kendisini.
Yasemin; 36 yaşında. Radyo programcısı, DJ. Cin. Kafa hiç durmuyor. Kıvırcık saçları, cuk yerine oturan şakaları var. Kendisinin mutfağa girmesi yasak. Bolonez soslu makarna yapmak için mutfağa girip kaynar suya makarna ve kıymayı aynı anda atan bir kafadan bahsediyoruz.
Sevtap; 36 yaşında. Almanya doğumlu. Almanya'da her şey çok garantili ve sakin diye sıkılıp İstanbul'a yerleşti. Empatide dünya markası. Başkalarını düşünmekten kendini düşünemiyor. Mahallenin kedilerinin biricik annesi.
Bunlar benim kankalar. Hepimiz bekarız ve oyun hastasıyız.
Dedim ki; "Kızlar Tabu'ya yeni kelimeler eklenecekmiş, oynayalım mı?" Sanırsınız "Zara indirimde, kapılarını ilk bize açacak" dedim; nasıl bir coşku, nasıl bir heyecan.
İki akşam sonra toplandık, Beylerbeyi'ndeki oyuncak markası Hasbro'nun yerine gittik. Biri alıp kafaya peruk takıyor, öbürü kaykay deniyor, ben 'Oyun hamurları neredee?' diye çığlıklar atıyorum... Rezilliği ele aldık yani.
Birimiz de olgunlaşmaz mı ya! Geçen yıl spor mağazasında paten kayayım derken adamın birinin üstüne kapaklanmış bir insanım yani.
Neyse, Hasbro'ya gitme amacımız yeni kelimeleri test etmek. Türkiye, Almanya'dan sonra en çok Tabu satılan ülke. Tabu'da ne oluyor? Kartlardaki kelimeleri, yasak kelimeleri kullanmadan belli bir süre içinde anlatmak gerekiyor. Kelimeyi bölmek, şarkı söylemek yasak.
'Tabii Türkler kuralları sallamıyor, kendi kurallarını yazıyorlar' diyor Hasbro yetkilileri. Ee ne sandınız!
İki saat boyunca yeni kelimeleri deneyip kendimizden geçtiğimizi itiraf ediyorum. Büyümek istemiyoruz, oyunlardan vazgeçmiyoruz.
Peki ya Ağustos ayında çıkacak yeni Tabu'daki yepyeni kelimelerden bazıları hangileri? Hazırsanız; Kim Kardashian Kanye West, Beyonce, janjanlı, hologram, Shazam, Kötü Kedi Şerafettin...
Daha testler sürüyor; meraklıları grupları kurmaya başlasın, oyunsuz kimse kalmasın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA