Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

En güzel yaşlanan kim?

Madonna mı, hadi canım! Pazar gazetelerini karıştırırken, Posta'da bir röportaj karşıma çıktı. Konu; kadınlar ve vücutları... Hangi müdahaleler yapılıyor, bu ara en popüler vücut tipi ne vesaire... Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Metin Kerem'e sormuşlar, "En güzel yaşlanan kim?" diye, "Dünyada Madonna" cevabını vermiş.
Tam da birkaç gün önce arkadaşlarla aramızda Madonna'dan söz etmiştik. Aç parantez: 'Yahu tüm derdiniz bitti, konuşa konuşa Madonna'nın nasıl yaşlandığını mı konuşuyorsunuz? Valla işiniz yok sizin' diyenlere, biz susuyoruz, bi' şey demiyoruz.
Kapa parantez...

IŞIĞI SÖNDÜ
Bana sorarsanız, Madonna hiç de Madonna gibi yaşlanmadı ve kendi karikatürüne döndü. Dolgulardan, botokslardan, yüz gerdirmelerden dolayı başka bi' şey oldu. Hatta bu genç kalma kaygısı, onun cool imajını da zedeledi. Sosyal medyayı serin serin kullanmayı beceremedi mesela. Trendleri belirleyeceğine, yeni yıldızların peşine takılıp gider oldu. 'Ben yaşlanmadım, yaşlanmayacağım!' diye avaz avaz bağırırken ışığını, farkını söndürdü. Ondan beklediğimiz, 'Ben her halimle güzelim, asıl şimdi söyleyecek çok sözüm var' kıyafetini giyemedi.
Peki en güzel yaşlanan kimdir? Bana göre; en az dış güzelliği kadar, kafasının içine de mesai harcayandır. Ne istemediğini bilen, hayat enerjisini yitirmeyen, yenilenmekten ve kendini aşmaktan vazgeçmeyen... Genç kızların giysi dolaplarını kopyalamayıp kendi stilini yaratan ve gençlikle aklını oynatmayanlardır. Bilmem anlatabildim mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA