Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Prensimiz sahte çıktı!

Geçenlerde bir arkadaşım sayesinde haberim oldu 'Rich Kids of Instagram' programından.
İngiliz kanalı Channel4'da yayınlanan programda, Instagram âleminin en zengin, en jetset hayatını yaşayan isimleri bir araya getirmişler. Tabii neye göre zengin orası tartışılır. Sonradan görmelerin, alın terinin ne demek olduğunu bilmeyenlerin, parasını en görgüsüzce harcamayı sevenlerin programı desek daha doğru.

ÖNCE ŞAŞIRDIM, SONRA GÜLDÜM
Ve içlerinde bizden biri, Emir Bahadır da var.
Hani geçen yaz Türkiye'de tanınmak için, PR şirketiyle anlaşıp doğum günü partisi düzenleyen ve davetiyede düşeslerin, prenseslerin katılacağının yazdığı ama tek bir ünlünün bile olmadığı partinin sahibi Emir Bahadır.
Tabii konu Instagram, jetset falan olunca hemen ilgimi çekti; başladım programı izlemeye... Son model arabasını altınla kaplayanlar, sosyal medyaya koyduğu fotoğrafları iyi çıksın diye 24 saat profesyonel fotoğrafçısıyla yaşayanlar, sosyal medya projelerinde iyi kare çıksın diye sevgilisini teşhir edenler; her tür uçluk var. Ama en eğlendiğim anlar, Emir Bahadır'ın sahneleri oldu. Öyle iddialı, öyle enteresan sözleri var ki; ilk duyduğumdaki şaşkınlığın yerini zamanla kahkahalarım aldı.
Nasıl olsa yabancı bir kanal; at atabildiğin kadar.

KARDASHIAN'LAR DA KİMMİŞ!
Bahadır, dediğine göre İstanbul'un en eski ailelerinden birinden geliyormuş! Yaşadığı ev, Türkiye'nin en bilindik, en ünlü evlerinden biriymiş!
Evindeki en küçük bir parça bile milyon yaşındaymış!
Ailesi hakkında yazılmış bir sürü kitap varmış! İstanbul'da otursaymış krallar gibi yaşarmış.
Zaten kendisini de bir 'Türk prensi' olarak adlandırıyor!
Türkiye'ye her gelişi medyada olay oluyormuş!
10 bin dolarlık bir alışveriş onun için sıradan bir alışverişmiş.
Onun hayatı varken Kardashian'larla takılmak çok sıkıcıymış. New York sosyetesiyle içli dışlıymış!
Hele programda bir an vardı ki, akıllara zarar.
İstanbul'da katıldığı panelde Sir Richard Branson'la selfie çekmek için peşinden koşuyor ama başarılı olamıyor. Ardından şöyle diyor: "Kimsenin peşinde koşmam, bu kuralı Branson olsa bile bozmam." Anlamadınız değil mi ? Anlamayın zaten. Anladıysanız durumunuz vahim; geçmiş olsun...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA