Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kaynarca bu fotoğrafa niye kızmadı?

Oktay Kaynarca'nın, eşiyle teknede fotoğraflarının çekilmesine kızıp magazincileri Başbakan'a mektup yazarak şikayet etmesinin yankıları hâlâ devam ediyor. Ben dahil birçok yazar, bu polemikte Kaynarca'nın haksız olduğunu, başbakandan kraliçeye, dünyanın her yerinde haber değeri olan insanların bu tarz fotoğraflarının çekildiğini anlattık.

İMKANSIZI İSTİYOR
Kaynarca magazini engellese bile, Çin'e dahi gitse bir vatandaş kendisinin fotoğrafını çekip Twitter'a koyabileceğinden, ünlü oyuncunun imkansızı istediğini söyledik ama değişen bir şey yok.
Kaynarca hâlâ bu konuyu tartışıyor; en son '5N 1K'da konuşmuş. Programda, İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki vârisi Prens William'ın eşi Kate'in fotoğraflarıyla, Kaynarca'nın eşiyle teknede çekilen görüntüleri arasında bağ kurulmaya çalışmış.
Yahu bahsettiğiniz insan ileride İngiltere Kraliçesi olacak! Yani siyasi kişilikten öte, İngilizler için manevi değeri olan birinden bahsediyoruz. Aradaki en büyük fark; Kate'in üstsüz görüntülenmesi.
Kaynarca ve eşi ise normal, bikinili-şortlu görüntülenmişti.
Yani Kaynarca'nın mektuptan sonra bir de tsunami etkisi yaratmasına hiç gerek yoktu.
Madem Kaynarca artık bıkkınlık veren bu polemiği sürdürmekte ısrarlı, o zaman biz de son noktayı koyalım.
Birçok gazetede çıktı bu haber; tarih 5 Ağustos 2009... Yer Bodrum, Oktay Kaynarca'nın teknesi... Fotoğraflar eşiyle çekilenler kadar net değil ama sonuçta Kaynarca ile Özgü Namal teknede mayolu görüntülenmişler. Kaynarca bu fotoğraflara bırakın tepki göstermeyi, sonradan magazincilerin "Barıştınız mı?
Tekrar bir araya mı geliyorsunuz?" sorularına gayet anlayışlı, sevecen bir şekilde "Küsmedik ki barışalım.
İlişkimiz bitti ama dostluğumuz sürüyor" yanıtını vermiş.
Kaynarca o zaman kızmıyordu da şimdi niye kızıyor? Aradaki fark evli olması mı? Arşivleri tarasak, eminim Kaynarca'nın sevgilileriyle çekilmiş ve hiç kızmadığı başka tekne-plaj görüntüleri de vardır.
Dediğim gibi, uzadı bu tartışma, umarım bu fotoğraf son noktayı koyar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA