Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nur Yerlitaş caps'lere teşekkür etmeli

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, 'Bu Tarz Benim' yarışmasıyla kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.
Haberler doğruysa büyük paralara reklam teklifleri de alıyormuş.
Yerlitaş'ı reklamlarda oynatmak iyi fikir çünkü ünlü modacı, internette dolaşan komik caps'lerle fenomen oldu.
Zaten Yerlitaş caps'ler sayesinde reklam teklifi alıyor. Hazırladıkları caps'lerle Twitter'da ilgi gören incicaps'ten geçenlerde şu tweet geldi: 'Caps'lerin bana ne faydası var?' diyen Yerlitaş reklam teklifi aldı.
Sabri Reyiz, İlber Hoca gibi o da sayemizde iş sahibi oldu."
Sadece incicaps değil, bobiler. org ya da caps yapanlar sayesinde, caps'ler sosyal medyada çok moda. Elbette Yerlitaş'ın teklif alması başta kendi başarısı ama incicaps'in tweet'inde de gerçeklik payı var.

CAPS FENOMEN İ OLMAK
İnternette mizah konusu olan popüler insanların reklamlarda oynadıkları tarihlere bakarsanız; caps'lerin sosyal medyada çılgınca paylaşıldığı döneme denk geldiğini görürsünüz. İlber Ortaylı ya da Sabri Sarıoğlu eskiden de sosyal medyada mizah konusuydu ama bu iki isim, caps'leri çok paylaşılınca reklamlarda oynamaya başladılar. Yani 'Caps'lerin bana ne faydası var?' demek büyük hata.
Caps paylaşımında karşılıklı bir win win (kazan kazan) durumu söz konusu. İnsanlar bu caps'leri yaparken hem eğleniyor, hem de takipçi kazanıyorlar. Yüzbinlerce insan takipçi kazanmak için caps paylaşırken aslında Yerlitaş'ın tanıtımı için de çalışıyorlar. O yüzden Yerlitaş, caps yapanları velinimet olarak görmeli.
Caps fenomeni olmak da zor.
Önce popüler olmanız, sonra sıradışı bir söz ya da görüntünüzle insanları eğlendirmeniz, Twitter'da çok bahsedilir olmanız gerekiyor.
Caps'leri hafife almayın; geleceğin popüler kültür ikonları caps'lerden çıkacak!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA