Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Merve, Boluğur soyadından vazgeçer mi?

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çiftiyle ilgili o kadar çok düğün haberi yapılıp sosyal medyada o kadar çok düğün fotoğrafı paylaşıldı ki, biz de evlenmiş kadar olduk. Ünlü çiftin evlilik mutluluğunu milyonlara göstermekte biraz abartmakla beraber düğün geleneklerine bağlı kalmaları güzeldi.
Evlenmek için yurt dışına kaçan ünlü çiftlere göre daha sıcak, samimi bir portre çizdiler; Allah mesut etsin.
Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda 'Murat-Merve Dalkılıç' hashtag'inin kullanılması dikkatimi çekti. Yoksa Merve, magazincilerin bile söylemekte, yazmakta zorlandığı Boluğur soyadından vaz mı geçiyor? Merve iki soyadı birden kullanırsa yandık!
Şaka bir yana, kadınların kendi kızlık soyadlarını kullanmaları en doğal hakları ama bazen iki soyad ses uyumuna uymuyor. Bu sorun değil ama hayata dair böyle küçük detaylar da var. Uzun bir isme, söylenmesi zor bir soyada ikincisi de eklenince hem sahibini, hem de söyleyeni yoruyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA