Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Akademisyen değil bunlar fanatik!

Barış İçin Akademisyenler Girişimi'nin yayınladığı, birçok akademisyenin altına imza attığı metne; barış bildirisi deniyor ama içinde sadece Türkiye düşmanlığı var.
Bu sözde akademisyenler; PKK teröründen tek bir cümlede bile bahsetmeden, Türkiye devletine şiddete son verme ve müzakere koşullarını hazırlama çağrısı yapan metne imza atmış.
ABD'de, Fransa'da, hatta Papua Yeni Gine'de PKK gibi bir örgüt çıkıp özyönetim ilan etse, 'Bu bölgede tek otorite benim' dese... Bu örgüt, bombalı silahlı saldırılarla güvenlik görevlilerini, sivilleri öldürse... Sivil halkın bölgeyi terk etmesine izin vermese, onları kalkan gibi kullansa... Okulları hastaneleri yakıp ambulans ve itfaiye araçlarına ateş açsa...
Bu ülkelerdeki devlet otoritesi de bu gözü dönmüş eşkıyalarla savaşsa, sonra da bir grup akademisyen çıkıp 'Devlet kitlesel imha politikası yürütüyor' diye bir metin yayınlasalar ne olurdu acaba?
Tamam, düşünce özgürlüğü var; en aptalca fikirleri bile ortaya atabilirsiniz ama ortada terörle mücadele varsa, ABD'de kimsenin gözünün yaşına bakmazlar. Fransa'da yaşananları gördünüz, ülkede sıkıyönetim ilan edildi!
Bu bildiriye imza atanlar; Avrupa'da terör saldırısı olunca Avrupalı kesilen, Türkiye'de teröre karşı operasyon yapıldığında da 'Devlet sivilleri öldürüyor, devlet terör yapıyor' diyen sözde akademisyenlerdir.
Akıllı bir insan bu metni okusa, altına imza atmaz. Bu metne imza atanlar; akademisyen değil, onlar sadece Kürdistan'ın kurulmasını isteyen Kürtçü fanatikler benim gözümde! İçlerinde barış yalanına kanan Beyaz Türkler de vardır mutlaka.
Bu akademisyenler 'Biz Kürdistan'ı kuracağız, Türkiye ile savaşıyoruz' deseler bile saygı duyardım. 'En azından mertçe fikirlerini açıklıyorlar' derdim. Ama bunlar iki cümlede bir 'barış' deyip okul yakanlara, çocukları ölüme gönderenlere, sivilleri öldürenlere destek çıkıyorlar, onları haklı gösteriyorlar!
İnsanları keriz yerine koymaya çalışıyorlar; yazıklar olsun size!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA