Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Estetik parasını vatandaşa ödeten sanatçı

Vatandaş, sigorta şirketlerinin tazminat ödememesinden şikayet ededursun estetik operasyon masrafları dahil, sigorta kapsamında olmayan birçok masrafını sigorta şirketlerine ödeten sanatçılar varmış.
Sigorta şirketleri, sanatçıların haklarında olumsuz propaganda yapmasından korkup sahte olduğunu bile bile ödeme yapıyormuş.
Sektörde bunun bir ismi bile var; 'exgratia' yani hatır ödemesi. Tüm bu bilgileri, Habertürk'ten Rahim Ak yazdı.
Ak, güzel bir ekonomi haberi yapmış ama bu haberle asıl magazin dünyası çalkalanır.

SİGORTACILAR...
Bir sigorta şirketi genel müdürü, estetikleriyle ünlü bir sanatçının artık sayılmaz olan estetik ödemelerini yapmaktan bıktıklarını, ancak ellerinden bir şey gelmediğini söylüyormuş.
Estetik denince aklınıza ilk Ajda Pekkan geliyor değil mi? İnsanın adı çıkacağına canı çıksın! Elbette haberde Ajda Hanım'ın ismi zikredilmiyor, onu hedef göstermek hata olur ama haberin 'Süperstarların estetik parası cebimizden çıkmış' başlığı bana pek bir manidar geldi.
Bir sanatçı ise basında çıkan estetik operasyon haberinden sonra 'Burnuma kapı çarptı, yüzüm duvara vurdu' gibi gerekçelerle doktora başvurup operasyon geçirdiğini beyan etmiş.
Başka bir sanatçı ise 'Herkese yayarım' diye sigorta şirketini tehdit ediyormuş ve sigorta şirketleri de bu paraları ödemek zorunda kalıyormuş.
Ak'ın haberinde asıl düşündürücü olan ise; sigorta şirketleri sanatçıların estetik masraflarına ödedikleri parayı vatandaşın primine yansıtıyormuş.
Vallahi bu rezalet.
Ne yani; artık mumyaya dönüşmüş sanatçıların estetik paralarını da vatandaş mı ödüyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA