Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Emre Mor’un şapkası

Yeni transfer olduğu Borussia Dortmund'un stadı Signal Iduna Park'ı gezen Emre Mor'un taktığı, üzerinde Arapça bir yazının yer aldığı siyah şapka sosyal medyada olay oldu.
Kimi Emre'yi IŞİD'çi ilan etti, kimi 'Sen ne biçim Türksün', 'Yine de o şapkayla Adana'ya pek yaklaşmasa iyi olur' dedi.
Tepkiler hızla artarken daha sonra bu şapkanın Sultan est marka olduğu ve üzerinde Arapça 'Londra' yazdığı bilgisi sosyal medyaya düştü.
Bu tepkilerde IŞİD saldırılarının etkisi de var. İnsanlarda uzun sakala ve Arapça yazıya karşı bir tedirginlik söz konusu. O şapkanın üzerinde bir spor markasının amblemi olsa ya da latin alfabesiyle bir şeyler yazsa elbette hiç tartışma çıkmayacaktı.
Emre Mor gibi son dönemin en popüler futbolcusunun, üzerinde Arapça yazan bir şapka yüzünden anında IŞİD'çi ilan edilmesi düşündürücü! Sosyal medya adeta yaftalama ve linç fabrikası gibi çalışıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA