Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Caner’in haberini sunmam’

Şükran Ovalı, 2 Ocak'ta Roma'da evlendi. Asena Atalay, geçen Ocak'ta boşandığı Caner Erkin'in haberini sunucusu olduğu Kanal D'deki 'Magazin D' programında sunmak istemedi. Bunu sözleşmeli olduğu BES Yapım'a "Caner'in haberini mümkünse sunmak istemiyorum" diyerek iletmiş. Bunun üzerine evlilik haberi Asena'nın sunduğu bölümlerden çıkartılıp programın 'magazin turu' bölümüne eklenmiş.
'Böyle sunuculuk mu olur, sunucunun eski eşi de olsa haber seçme hakkı yoktur' falan diye hiç eleştiride bulunmayacağım.
Yapımcı da, sunucu da memnun bu durumdan.
Asena haber sunmayarak da gündeme gelmeyi başarıyor nasıl olsa!
İnternet devriminden sonra medyada gündem ışık hızıyla değişiyor. O kadar çok ilgi çekici olay ve insan var ki, günlük hayatta tutulduğumuz bilgi bombardımanından kendimizi unutur hale geldik. Medyada artık iyi habere, yazıya değil; aldığın tıka, reytinge bakılıyor. Gündeme gel de nasıl olursa olsun.
Tıpkı Asena örneğinde olduğu gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA