Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cemali dönüyor

90'ların ünlü pop grubu Cemali, Facebook'tan San Francisco'daki ünlü Fantasy Studios'ta kayıtlarını gerçekleştirdikleri yeni albümleri için "Bitti sayılır" yorumunu yaptı.
90'lardaki pop müzik patlamasında yeni yıldızlar, güzel şarkılar çıktı ama çoğu da tekerleme tadındaydı. Halkımız pop müzikle yeni tanıştığı için o dönemde kim albüm çıkardıysa iş yaptı.
1995'te Cemali grubunun çıkardığı 'Duymak İstiyorum' albümü ise diğerlerinde farklıydı. İsmail Cem Tosun ve Ali Tosun ikilisinden oluşan grup, albümle aynı ismi taşıyan şarkıyla dönemin müzik anlayışının çok üstünde, kaliteli bir işe imza atmışlardı.
Müzikal kalitesi, insanın içini acıtan naif ama derin anlamlı sözleri hafızalara kazınan 'Duymak İstiyorum'nun ABD'de çekilen klibi de şarkısı gibi güzeldi. Abartıyor muyum bilmiyorum ama 'Duymak İstiyorum' 90'ların en iyi beş şarkısı arasına girer.
Böyle kaliteli şarkılar üretilmiyor artık.
Cemali en son 2001 yılında 'Hayat' adlı albümü çıkarmıştı. Sonra ne olduysa ortalıktan kayboldu. Cemali grubunun 16 yıl aradan sonra ne yapacağı meçhul ama albüm çıkaracak olmaları güzel haber.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA