Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda’nın müthiş egosu

"Her yerde Arda var' diyorlar. Tabii ki de ben olacağım. Yüzyıllık tarihe baksınlar. Kaç tane Arda Turan var!.. Ben buralardan gidince Barcelona'ya, Atletico Madrid'e kaç tane oyuncumuz gelecek göreceğiz. Hak ettiğim saygıyı görmek istiyorum." Sevgili Arda Turan, işte böyle konuştuğun için insanlar sana hak ettiğin saygıyı göstermiyor. 'Arda Turan fazla konuşuyor, ortada hiçbir şey yokken polemik üstüne polemik çıkarıyor. Kendisini sevmeyenlere altın tepside kozlar sunuyor' diye kaç kere yazdım hatırlamıyorum. Arda hep İspanya'daki futbol kültüründen, Messi'den, yıldızlara olan hoşgörüden, saygıdan bahsediyor. Acaba Arda'nın Ronaldo'yu Messi'yi örnek almak hiç aklına geliyor mu?
Messi, Ronaldo kaç kere özel röportaj vermiş, hiç tartışma yaratacak açıklamalar yapmış mı? Messi hiç "Messi gibisi 100 yılda bir gelir" demiş mi?
Ronaldo ile röportaja gittiğimde yakından gördüm; menajerleri, yardımcıları her şeyine en ince ayrıntısına kadar karışıyordu.
Röportajı kameraya çektiler, çevirmenin söylediklerini ayrıca kaydettiler.
Nasıl fotoğraf çekileceğimiz, hangi fotoğrafların kullanılacağını onlar belirledi. Bir gazeteci olarak elbette bu kadar kontrolden şikayetçiyim ama onların penceresinden baktığımda hak vermiyor da değilim. Messi ve Ronaldo gibi yıldızların asıl yaptıkları iş marka yönetimi, futbol oynamak işin en kolay kısmı.
Arda, Fanatik'e röportaj verirken yanında menajeri, marka yöneticisi var mıydı? Arda, Okan Can Yantır ile birlikte Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansını kurdu. Bence çalıştıkları futbolculara ilk olarak nasıl 'Arda Turan gibi kariyer yönetilmez'i öğretmeliler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA