Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Gwyneth Paltrow'un Rap sevdası

Modanın, sinema sektörü ile olduğu kadar, müzik sektörü ile de bağlantısı göz ardı edilemez. Özellikle rock müzik yıldızları sadece ses ve besteleri ile değil, stilleri ile de popüler kültür dünyasını sallamışlardır. Günümüzde 70'li ve 80'li yılların müzik yıldızları, sanırım yerlerini hip hop şarkıcılarına bıraktılar.
2010'lu yıllarda müzik sektöründe müşteri kitlesinin yoğunluğuna ve isteklerine göre belirlenen tarzlar ve stiller, tekrar pop soslu rap müzikten yana dönmüş görünüyor. Ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow da bu rüzgardan etkilenmişe benziyor.
Paltrow, Hollywood'un en beğendiğim ve stilini en çok takdir ettiğim yıldızlarından biridir. Ünlü oyuncu, İngiliz rock grubu Coldplay'in solisti Chris Martin'den boşandıktan sonra da müzikle bağlantısını devam ettiriyor. Paltrow'un ünlü çanta tasarımcısı Edie Parker'ın 90 ve 2000'lerin rap ve hip hop yıldızları temalı el çantalarını, kendi kuratörlüğündeki Goop sitesi üzerinden tanıtmak için kolları sıvaması, moda dünyasında geçtiğimiz haftalarda büyük ses getirdi. Paltrow'un, Jay Z ve Beyonce çifti ile 2005 yılından itibaren çok yakın dost olduklarını biliyoruz. Öte yandan kamuoyunda Paltrow gibi zengin, beyaz bir aileden gelen bir yıldızın; Afrika-Amerikalı hip hop yıldızları ile yakınlığı çok samimi bulunmasa da, ünlü oyuncu rap müziğe hayranlığını seneler boyunca defalarca belirtmiştir.
Sadece Jay Z değil; Kanye West, 50 Cent ve Usher gibi endüstrinin en iyileri ile de yakın ilişkiler içinde olan Paltrow'un, 2012'de yakın arkadaşı ve Hollywood'un diğer ünlü sarışını Cameron Diaz ile çektikleri rap klibi de büyük ses getirmişti. Gwyneth'in müzik zevki ile ilgili tartışmalar bir kenara dursun, 1695 dolardan satışa çıkan akrilik çantalar, rap müziğe yakışır şekilde altın, gümüş ve taş süslemeleri ile göz kamaştırıyor.
Çantaların ne kadar iyi bir satış grafiği çizeceği, ünlü yıldızın pazarlama dehası hakkında bize ipuçları sağlayacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA