Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Aman konuşma!

Vitor Pereira basın toplantılarında soru almıyor. Başkan Aziz Yıldırım veya diğer yöneticiler de basın açıklaması yaptıklarında çoğu zaman soru almıyor; "Her şeyi söyledik" diyorlar. Mix zone uygulaması getirdi federasyon. Basın ile oyunun aktörleri ortak alanda konuşsunlar diye. Fenerbahçeli oyunculara bu da yasaklandı.
Antalyaspor yenilgisi sonrasında Aziz Yıldırım, Galatasaray'ı topa tuttu, Dursun Özbek'e çok ağır cevap verdi. Bizim çocuklar soru sormaya başladıklarında ise, "Maç hakkında konuşun" gibi garip bir cümle sarf etti.
Asbaşkan İlhan Ekşioğlu tweet atıp, iyisi-kötüsü ile destek istedi. Takımı, hocayı, oyuncularını beğenmeyen, eleştiren paylaşımlardan şikayetçi oldu.
Kimse soru sormasın. Kimse eleştiri yapmasın. Kimse merak etmesin. Kimse sorgulamasın. Herkes "emret" desin. Gören "hazır ola" geçsin. Doğru da olsa kulübün içindeki tartışmalar yazılmasın.
Saklayacak bir şeyiniz varsa, yaptıklarınızın çoğu yanlışsa, çevreniz ve girişimleriniz hatalı kararlar ile doluysa, vadettikleriniz ile performansınız birbiriyle uyuşmuyorsa, elbette soru da istemezsiniz, eleştiri de.
Fenerbahçeliliği sorgulayarak, kendinizi güvenli bir kaleye almak en kısa yol zaten. Bunun peşinden koşup, ellerini şaklatan ekibiniz de varsa işiniz de kolay. Öyle sanıyorsunuz değil mi? Sanın!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA