Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Yeni akıl, yeni sistem

Görünen o ki; Aziz Yıldırım kaldığı sürece Vitor Pereira da görevde.. İki taraf da uyum içinde çalışacaklar. Aslında Yıldırım kaldığı sürece, hangi teknik direktörün geleceği de çok önemli değil. "Onlar mı şampiyon yaptı, ben yaptım" diyen bir başkanla, çalışılamaz, ancak katlanılır.
Bu yüzden, "Hocayla devam edeceğim" diyen Aziz Yıldırım, haklıdır. Bugüne kadar takıma şekil veren, sistem getiren ve prensiplerle başarıyı yakalayan (Zico, Aykut Kocaman, Ersun Yanal) teknik adamlar, şu an görevde değil.
Başkan da zaten "Onlarla çalışmam" dedi. Eğer bir yenilik olacaksa, ikisinin de beraber gitmesi, yeni bir akıl ile bu akla göre yeni bir takım kuracak, düzen oluşturacak teknik adamın gelmesi en doğrusu… Şuna da takıldım;
Galatasaray'a kaybedilen final sonrasında, Aziz Yıldırım, Pereira ile ilgili sorulara, "UEFA var" yanıtı verdi. 18 yıldır racon kesen bir başkan olarak eğer yararlı olmayacağına inandığı bir teknik adamı göndermek için yaptırımları bahane etmesi inandırıcı değil. Verir cebinden parasını, gönderir hocayı… UEFA da ses çıkartamaz.
Hep 'Para' lafı eden Aziz Yıldırım, kulübün resmi bilançosunda yönetici alacaklarının 4 milyon dolar bile olmadığı bir tabloda, başkanlık sürecinde elini cebine de atmış olur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA