Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Sadece 3 puan

Dün gece Karabük'te kötü futbol ama F.Bahçe açısından altın gibi bir 3 puan vardı. Böylesine galibiyetler lig yarışının sonuna kadar çok önemli. F.Bahçe'nin en büyük silahı oyunu kontrolünde tutması. Bunu da bol pas yapıp top kendilerinde kalınca hem rakip aniden çıkamıyor hem de F.Bahçe takımı yavaş yavaş rakip sahaya yerleşebiliyor.
Diğer en önemli silahı ise her iki kanat bekinin hücuma katkıları. Dün gece ilk devre F.Bahçeli futbolcular bol pas yaparak topun kendilerinde kalmasını sağladılar. İşte bu dakikalarda da Diego'nun pasıyla belki de Türkiye'nin en yetenekli yedek oyuncusu Selçuk'un vuruşu F.Bahçe'ye golü getirdi. Bu tür maçlarda ilk gol çok önemli. Hele rakip Karabükspor gibi yaratıcılıkları ve organizasyonları yetersiz bir takım ise böylesine goller bazen maçı da bitiriveriyor.
Bu dakikadan sonra maç devre sonuna kadar F.Bahçe'nin kontrolünde gitti. İkinci yarı F.Bahçe daha defansif bir anlayışla oynarken bu yarının hemen başında da Emenike ile hem güzel hem de tuhaf bir gol buldu. Volkan eliyle Caner'e çıkarttı, Caner de 40 metre top atıp Emenike'ye golü attırdı.
Dün gece dikkatimizi çeken en önemli olay F.Bahçeli tüm oyuncuların takım savunmasında çok dikkatli olmaları. Böyle olunca da rakibe kolay kolay pozisyon vermiyorlar. Zaten haftalardır da gol yemiyorlardı. Ama dün gece yedikleri golde de Mehmet Topuz'un dikkatini çekmek lazım. Futbol çok tuhaf bir oyun. 90. dakikada Webo, futbola yeni başlamış küçücük bir çocuğun bile atabileceği golü atamadı. Top döndü, maç bitiyordu ki Karabükspor'un tek isabetli şutunda da bu sefer Volkan, F.Bahçe'yi ipten aldı.
F.Bahçe kazanmaya, Karabükspor ise kaybetmeye devam ediyor ve galiba artık Karabükspor için tehlike çanları çalmaya başladı. Cüneyt Çakır kendinden emin, kusursuz bir maç yönetti. İkinci yarıda bir pozisyonda Karabükspor Sow'un rakibini çektiği gerekçesiyle bir penaltı bekledi. Ama devam kararı doğruydu. Karabüksporlu oyuncu, Sow'un elini hissettiği an kendini yere bıraktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA