Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Halis el bombası!

Gaziantep'te çok ama çok tuhaf bir maç izledik. Fenerbahçe ilk yarıyı önde bitirmişti. Ama iddia ediyorum, o an yani devre arasında Fenerbahçe başkanından hocasına, futbolcusundan taraftarına, herkes ama herkes büyük bir tedirginlik içindeydi. Çünkü Fenerbahçe son haftalarda verdiği tüm gol pozisyonlarından daha fazlasını ilk 45 dakikada kalesinde gördü. Fenerbahçe her ne kadar oyuna iyi başlayıp golü bulsa da 10. dakikadan sonra darmadağın oldu. Kalesinde inanılmaz pozisyonlar gördü.
Gaziantepliler son vuruşlarda saçmalamasalar ya da biraz becerikli olsalar birkaç gol bulmaları işten bile değildi. Bunun temel sebebi de Mehmet Topal'ın fazla hata yapması, Diego ve Emre'nin takım savunmasına hiçbir katkılarının bulunmayışıydı.

KARTAL DOĞRUYU YAPTI
İsmail Kartal, ikinci yarıya çok doğru bir değişiklikle başladı. Diego çıktı, Selçuk girdi ve bundan sonra da Fenerbahçe'nin gecesi başladı.
Sow çok iyiydi. Gol attırdı, golleri de attı ve takımını zafere götüren en önemli isim oldu.
Düşünebiliyor musunuz öyle bir maç ki devre arasında Fenerbahçe hiçbir ışık vermezken ikinci yarıda Gaziantep'in sağ tarafını yolgeçen hanı gibi kullanıp art arda goller buldu. Bence maçı rahatlatan gol Kuyt'ın golüydü. Soldan gecenin en iyisi Sow'la gelen orta ve Kuyt'ın kafası Fenerbahçe'yi rahatlattı. Zaten bu tür maçlarda üstelik deplasmanda ikiyi bulunca çok rahatlarsınız. Bundan sonra da Fenerbahçe gol olup Gaziantep'in üzerine yağdı.

ÖZKAHYA VE TİLKİLER!
Fenerbahçe yoluna doludizgin devam ediyor. Ama dün gece sahada yoluna doludizgin devam eden bir isim daha vardı. O da hakem Halis Özkahya idi...
Maç öncesi ve maç sırasında kafasında düzinelerce tilki dolaşıyor. Bir an geliyor, tilkilerin kuyruklarından biri diğerine temas ediyor.
Ondan sonra da olan oluveriyor.
Fenerbahçe lehine verilen penaltıyla, o pozisyondan 5-10 dakika önce Egemen'in rakibine yaptığı penaltılık pozisyonu bir karşılaştırın. Hangisi penaltı, hangisi değil. Defalarca söylüyorum, Halis sahada bir el bombası. Öyle bir an gelip öyle karar veriyor ki hepimiz şaşırıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA