Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fener tüm zamanların en zengin kadrosuna sahip

Sezon başında en çok transfer yapan takım Fenerbahçe olmasına rağmen, Vitor Pereira kadro darlığından şikayetçi? Pereira haklı mı?
Tabii ki haksız... Fenerbahçe'nin kadro genişliği Türk futbolundaki tüm zamanların ve tüm takımların elinde bulundurdukları kadrolardan daha zengin. Üstelik çok ciddi bir atıl kapasite var. Türkiye'nin en iyi kanat bekleri Fenerbahçe'de. Ama maalesef ikisi yedek oturmak zorunda. Nani, Markovic, Volkan Şen, Alper gibi kanat hücumcularından da ancak ikisi oynayabilir. Milyonlarca Euro'ya alınmış Meireles, bu takımda ilk 11'e zor girer. Öylesine şişik, öylesine derinliği olan bir kadroya rağmen Pereira'nın hala transfer arayışını futbol mantığı içinde değil, başka mantıklar içinde belki anlayabilirim. Dünyada maalesef antrenör-transfer-menajerler arasında tuhaf bir alışveriş var. İspatı zor ama görünen köy de fazla kılavuz istemez derler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA