Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Şampiyonluğa Kartal pençesi

Beşiktaş ve Bursaspor sezon başından bu yana genel performans itibariyle Süper Lig'in en kaliteli oyununu oynayan iki takım... Dün her iki takım da "tarafsız saha!" Atatürk Olimpiyat'ta bu tespitin ve iltifatın hakkını veren harika bir futbol izlettirdi. Öncelikle iyi futbol oynama gayretinde olan her iki takım oyuncularını izlettirdikleri bu futbol resitalinden dolayı alkışlamak gerek. Bursaspor'un maçın başında ilk golü bulması ve Tolga'nın sakatlanıp çıkması Beşiktaş'ı sarssa da siyah-beyazlı takım şoku çabuk atladı. İlk yarıda çok iyi pozisyonlar bulan Beşiktaş ve özelinde Olcay son hamlelerde biraz şanslı olabilse skor sadece Demba Ba'nın golüyle 1-1 bitmeyebilirdi. Sakat Belluschi ve Motta'nın takımları adına aldıkları riskin kıymeti kadar Ersan ve Volkan Şen'in cezalı oluşları birbirini dengeledi.

SADECE BİR HATA YAPTI
Maçta iki takımın muhteşem performansına ayak uyduran Kamil Abitoğlu sadece bir önemli hata yaptı.
Fernandao'nun 62'de Franco'ya uçan tekmesini sarıyla geçiştirdi. Yakın zamanda Alves'in aynı tekmeden kırmızı kart gördüğü bir ligde bu tekmenin hakkı kırmızıydı.

ATINÇ'I UNUTMAYALIM
Slaven Bilic'in oyuncu tercihi "Veli-Atiba" ve değişikliklerinin de yerinde olduğu maçta Beşiktaş galibiyeti hak etti.
Attığı 3 gol kadar daha atabilirdi. Karşılaşmanın tartışmasız yıldızı olan Gökhan Töre'nin yanına Demba Ba'yı şeref kürsüsüne koyarken ilk yarıdaki anlaşılır hatalarına rağmen formda Fernandao'ya gol şansı vermeyen Atınç'a da yer açmak gerek. Bu maçın anlamı ve özeti şu; Beşiktaş kendini hatırladı ve şampiyonluk yarışında ne kadar kararlı olduğunu hatırlattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA