Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Rezaletin son perdesi

1000 kişinin ve onlarca polisin arasında 20 kişi sürekli Şenol Güneş'in kendisine, annesine, ailesine küfür etti. Gerekçeleri Beşiktaş-Sivasspor maçında Güneş'in yardımcı hocayla diyaloğunda ağzından çıkan ve sonra özür dilediği küfür... Güya kısas yapıyorlar ama işin içine aile-anne karıştırmayı ve bu küfürleri; anaların, bacılarının yanında yaptıklarını bilemeyecek kadar da cahiller! Sivas Belediyespor Başkan ve yöneticilerini "Yapmayın etmeyin" uyarılarını dinlemeyecek kadar da yoldan çıkmışlar.
İç Anadolu'nun kışı soğuk, insanı mert olur... Bu 20 kişi nasibini almamış o kesin! Dün güzel Sivas'ın misafirperverliğini ve futbol keyfini yerle bir ettiler. Futbol adına ne konuşacağız? Yarısı buz zeminde oynamayan, oynayamayan futbolcuları mı kritize edeceğiz? TFF'ye sormak lazım. Türkiye Kupası üvey evlat mı? Beşiktaş'ı ve ZTK'yı bu zemine ve stada mahkum etmeye kimin hakkı var? Böyle mi futbol gelişecek? 15'de Nuri, 75'te Milosevic'in kırmızısını mı konuşacağız, ABS takmış gibi oynayan Tosic'in halini mi?
Uyan TFF uyan! Futbolu küfürlere, şehirde yerden ısıtmalı zemini olan statlar varken buzlanmış statlara ve beyinlere feda etme...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA